Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Volkswagen California XXL Campervan вирушає у подорож

Сезон відпусток та літнього відпочинку залишився позаду, тому ми вирішили згадати одну з найцікавіших моделей концерну Volkswagen, яка підходить для комфортних мандрівок при будь яких погодних умовах. Презентація фургону під назвою Volkswagen California XXL відбулася на цьогорічному авто шоу у німецькому місті Франкфурт. На стенді Volkswagen, новий Campervan опинився у компанії інших автомобілів побудованих на платформі моделі Crafter.

Творці California XXL черпали натхнення від оригінального Bulli, але на відміну від свого предка 1960-х років, новачок здається просто гігантом з довжиною у 6 метрів та висотою у три метра. Ці розміри завеликі навіть для звичайної модифікації VW California, яка створена на базі моделі Transporter T6. Звичайно, що розмір XXL передбачає вдосталь вільного місця для організації життєвого простору на деякий проміжок часу. Піднятий дах дозволяє людині з ростом до 185 см вільно стояти та не чіпати стелю власною головою. В задній частині розміщено повноцінне двоспальне ліжко, а спеціальні ніші над сидіннями можуть слугувати спальними місцями для дітей. Скляна стеля у вигляді панорамного даху створює яскраву та невимушену атмосферу.

Крім вищезгаданих зручностей на борту нової Volkswagen California XXL є підігрів підлоги, душова кабіна, туалет, кухонний набір з плитою, раковина та холодильник. Більшість функцій керується за допомогою планшету та мобільного додатку California XXL в тому числі музика, клімат та панорамний дах.

Під капотом Campervan XXL розмістився класичний 2-літровий турбодизель на 177 к.с. В парі з мотором агрегатується повний привід 4Motion та пневматична підвіска. Середня витрата пального не повинна перевищити 10 літрів на кожні 100 км пробігу. Також California XXL має повний набір систем безпеки, включаючи адаптивний круїз-контроль та систему допомоги при маневруванні. Посадкова формула вена позначена як 2+2. Чи стане вдалим для мандрівок новий Campervan покаже лише більш докладне знайомство.  

Орієнтовна вартість базової версії Volkswagen California XXL упевнено наближається до позначки у 100 тисяч євро… 

 

03.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Volkswagen California XXL Campervan вирушає у подорож

Політика конфіденційності